© Manşet 59

YAPAMADIĞINIZ OKULLARI BİLE BİZ YAPIYORUZ

CHP Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran dün akşam Sağlık Mahallesinde yaptığı konuşmada AK Parti’ye ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel’e seslenerek “Buraya AK Parti hükümetinin yatırımı yok, kendisi bunun farkında değil herhalde, sizin yıkıp yapamadığınız okulları bile, CHP’li olan Büyükşehir belediyesi yapıyor” dedi

AK PARTİ HÜKÜMETİNİN YATIRIMI YOK

Dün AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilçemize gelmiş Ergene için üzülüyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin bir projesini göremiyorum demiş, CHP Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin bırakın projesini birçok yatırımı var. Buraya yatırımı olmayan mensubu olduğu, AK Parti hükümetinin yatırımı yok, kendisi bunun farkında değil herhalde, sizin yıkıp yapamadığınız okulları bile, CHP’li olan Büyükşehir belediyesi yapıyor.

BİRİ CÜNEYT YÜKSEL’E SÖYLESİN

Neden bahset ediyorsun anlayamıyorum. Kendilerinin AK Parti hükümetinin yapmadığı, yapamadığı yatırımları CHP’ye mahal ediyorlar. Biri Cüneyt Yüksel’e söylesin Ergene’de AK Parti Hükümetinin yatırımı yok. Okulları yapamadıkları gibi, bir ilçenin olmaz ise olmazı hastaneyi dahi yapamadınız.

KAÇINCI VAAT, KAÇINCI SÖZ,

Dün akşam AK Partili Milletvekili demişler ki; Hastane’nin ihalesine çıktık yapımına başlıyoruz. Kaçıncı vaat, kaçıncı söz, sadece vaat etmekten başka hiçbir şey yok.

5 YIL ÖNCE VERDİK YETKİYİ GÖRDÜK ETKİYİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bundan 5 yıl önce verin bana yetkiyi görün etkiyi dedi. Bugün hepimiz görüyoruz, sadece Ergeneliler değil, Sadece Tekirdağlılar değil, bütün Ülke etkiyi görüyor, ama kötü yönde bir etki. Cumhurbaşkanı yetki istediğinde Mazot 5 lira 47 kuruştu, bugün 41 lira, Cumhurbaşkanı yetki istediğinde, emeklilerimiz emekli maaşını çektiğinde tam sekin tane çeyrek altın alabiliyordu. Bugün ise emeklilerimiz maaşını çektiğinde 2 buçuk tane çeyrek altın alabiliyor. Geri kalan 5 buçuk altını cebinizden aldılar. Bakın emekliyi mağdur ettiler, çiftçiyi mağdur ettiler, işçiyi mağdur ettiler, esnafımızı mağdur ettiler, esnafımızı çarkı döndüremez hale getirdiler.

BAŞKANIMIZ RASİM YÜKSEL ONLARINDA YAPAMADIKLARINI YAPIYOR.

Şimdi de Ergene için Tekirdağ için sizlerden oy istiyorlar zerre hizmetiniz yok. Ama Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel onların ’da eksiklerini tamamlıyor, onlarında yapamadıklarını yapıyor. İbadetlerin tadilatını CHP belediye Başkanımız Rasim Yüksel yapıyor. Okulların tadilatını, eksiğini CHP Belediye Başkanımız Rasim Yüksel yapıyor. Her şeye yetişmeye çalışıyor. Bir sağlık ocağını yapamayanlar çıkıp hastane yapacağız diyerek söz veriyorlar. Emekliyi yok sayana, işçiyi yok sayana, çiftçiyi yok sayana 31 Martta sandığı gittiğiniz de sizler de yok sayın” dedi

 

 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER