© Manşet 59

USLU, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ergene'nin sevilen simalarından Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı İsmail Uslu 2024 yerel seçimlerinde Meclis üyesi A. Adayı olmak için başvurusunu gerçekleştirdi.

Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı, uzun yıllardır Sağlık Mahallesi'nde esnaflık yapan İsmail Uslu Ergene Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi A. Adaylığı için gerekli evrakları AK Parti Ergene İlçe Başkanlığına giderek Seçim işleri Başkanı Avukat Erol ERASLAN’ a teslim etti.

Uslu’nun Belediye Meclis Üyeliği A. Adaylığı başvurusunda konuşan AK Parti Seçim İşleri Başkanı Sn. Av. Erol ERASLAN “Kıymetli Basın Mensupları, değerli Ergene’li hemşehrilerimiz, değerli parti gönüllülerimiz; hepiniz hoşgeldiniz, sefa getirdiniz. Bilindiği üzere 9 Kasım 2023 tarihinde Belediye Başkan A. Adaylarının ve aynı şekilde Belediye Meclis Üyelerinin başvuru süreci başlamıştır. Belediye Başkan A. Adaylarının başvuru süreci 26 Kasımda sonlanmış ve geçtiğimiz Pazar günü Temayülümüz yapılmıştır. Belediye Meclis Üyelerinin başvuru süreci ise; 3 Aralık 2023 de sonlanmaktadır. Buna binaen kıymetli İsmail USLU Başkanımız ’da Belediye Meclis Üyeliğine başvuran A. Adaylarımızdan birisi olmuştur. Kazanma ihtimalimizin yüksek olduğunu düşündüğümüz için Partimize şuanda teveccüh yüksek; adayların sayısının yüksek olmasının nedenlerinden biride budur ”dedi.

Uslu başvurusunu tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"10 yıldır Ergene'yi Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor. Biz de 30 yıldır burada, çamurunda, pisliğinde yaşıyoruz. Yapılanları ve yapılmayanları görüyoruz ve Ergene'nin hak ettiğinin bu olmadığını düşünüyoruz. Ergene'mizi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bu yola baş koyduk. Bu konuda ilçe başkanlığımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Birbirinden değerli adaylarımız var. 30 yıldır burada ilçemizde ikamet ediyorum, buranın suyunu, buranın çamurunu, buranın sorunlarını en iyi bizler biliyoruz. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetiminde yer aldım aynı zamanda Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği'nin kurucu ve Onursal Başkanıyım. Ergene'de çok büyük sorunlarımız var.

Gerek sivil toplum kuruluşlarında aldığım görevlerle, gerek 20 yıllık esnaflığımla Ergene'nin ve halkımızın sorunlarını biliyorum. Mevcut belediye başkanımıza yapılanlardan dolayı teşekkür edeceğiz ve Ergene'yi AK Parti Belediyesi yapmak için talip olacağız. Ergene'yi Trakya'nın incisi yapmak için projelerimiz tamamlanmak üzere. Partimizin adayı da belli olduktan sonra inşallah bizleri sahalarda göreceksiniz. Şimdiden destek verenlere teşekkür ediyorum, partimize ve Ergene'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER