© Manşet 59

OTLARI TEMİZLEMEK BU KADAR ZOR MU?

Ergene’nin Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde kaldırımlar ve otobüs durakları uzayan otlardan dolayı bakımsız bir hale büründü. Otları temizlemek bu kadar zor mu sorusu akıllara gelirken vatandaşlar bakımsızlıktan sokakların Teksas’a döndüğünü ifade ettiler.

KALDIRIMLARDA YÜRÜNMÜYOR
Ergene’de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ve Ergene Belediyesinin sorumluluğunda bulunan kaldırım ve duraklar bakımsızlıktan dolayı vatandaşların kullanımını zorlaştırıyor. Personel yetersizliğinden dolayı sorumluluk alanlarında ot biçme işlemleri zamanında yapılamaması sonucu bu görüntüler oluşmaya başladı.

DURAKLARDA OTURULMUYOR
Uzayan otlar nedeniyle vatandaşlar tedirgin olurken durakların bakımsızlığı ise içler acısı bir hale geldi. Belediye görevlilerinin denetim yapmaması nedeniyle duraklar ilan panosuna dönerken vatandaşlar kendi imkanları ile oturma olanakları sağlıyor.  


ENDİŞE YAŞANIYOR
Uzayan otlar nedeniyle vatandaşlar tedirgin olurken, olası bir yangın veya zehirli hayvanların evlerine girebileceği endişesi yaşıyor. Ergene’de birçok alanda sorunlar yaşanırken vatandaşlar, otları temizlemek bu kadar mı sorusunu sordular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER