© Manşet 59

MESTAN ÖZCAN: ERGENE'DE SEÇİM OFİSİ AÇTI

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Ergene Seçim ve İrtibat Ofisi’nin açılışına katıldı.

Yeşiltepe Ömer Halisdemir parkının karşısında AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Ergene Seçim ve İrtibat Ofisi açılışı gerçekleşti.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ÜLKÜMÜZE ULAŞACAĞIZ

Burada bir açıklama yapan Özcan, çalışmaların iyi başladığını ve iyi biteceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.  “ memleketimiz için önemli bir seçim bunu bilerek çalışıyoruz. 14 Mayısı genç kardeşlerimiz geleceği için yeni bir sayfa ve güçlü bir Türkiye ülkümüze ulaştığımız önemli bir gün olarak görüyoruz. İnşallah doğru zamanda doğru adamla doğru makamlarda rabbim biz hizmet etmeyi nasip eder.” dedi.

ERGENE BUGÜN BAŞKA GÜZEL

 14 Mayıs’ta Ergene’den büyük destek beklediklerini ve saha çalışmalarından bu desteği gördüklerini ifade ederek, “Ergene bugün başka güzel. Gözler parıldıyor, yüzler gülüyor. 14 Mayıs’a her bir yol arkadaşım hazırız diyor Seçim İrtibat Büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Özcan daha sonra AK Parti Ergene İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı İbrahim Gönül ve yöneticilerle birlikte seçime yönelik değerlendirme toplantısı yaptı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER