© Manşet 59

LÜLEBURGAZ’DA DOSTLUK BULUŞMA ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞECEK

Lüleburgaz Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karadenizliler ve Trakyalılar dostluk buluşma şenliği düzenliyor.

Lüleburgaz Karadenizliler Derneği 16-17 Eylül tarihinde Lüleburgaz Kent Ormanında Karadenizliler ve Trakyalılar dostluk buluşma şenliği düzenleyecek.

Lüleburgaz Karadenizliler Derneği Başkanı Siyami Aslan “tüm vatandaşlarımızı 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Karadenizliler ve Trakyalılar dostluk buluşma şenliğine bekliyoruz” dedi şenliği akışından biraz bahseden Başkan Aslan “Lüleburgaz Kent Ormanında 16-17 Eylül saat 13.00 ‘da başlayacak yerel sanatçıların yanı sıra sürpriz sanatçılarımızın da sahne alacağı vatandaşlarımızın da güzel bir  hafta sonu geçireceği şenlikler Onur Kurt’un sunumu ile  Resul Dindar, İsmail Türüt, İnci Mercan, Gizem Kara, Onur Atmaca, Şenol Çakır, Beşköylü Adem Ekiz, Klarnetto Eyüp ve Grubu ve Tahsin terzi sahne alacaklardır. Ayrıca onur konuğumuz Karadeniz’imizin delikanlısı Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim olacaktır. Ayrıca gelmek isteyen vatandaşlarımız içinde 16- 17 Eylül de saat 11.00 da eski hükümet konağı önünden araç kalkacaktır. Herkesi bu güzel etkinliğimize bekliyorum” dedi  

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER