© Manşet 59

Kutsal Mekatronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Resmi Açılışını Gerçekleştirdi

Çorlu'nun öncü şirketlerinden biri olan Kutsal Mekatronik San. ve Tic. Ltd. Şti., resmi açılışını gerçekleştirerek müşterilere hizmet vermeye başladı.

Yüksek teknolojiye dayalı ürün ve hizmetleriyle dikkat çeken şirket, sektördeki liderliğini perçinlemeye hazırlanıyor. Kutsal Mekatronik, makine mühendisliği, otomasyon sistemleri ve mekatronik alanlarında uzmanlaşmış bir ekip tarafından kurulmuştur. Yenilikçi çözümleri ve kaliteli ürünleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket, sektördeki ihtiyaçları karşılamak adına geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Açılış töreninde konuşan Kutsal Mekatronik Kurucu Ortağı Hüseyin Avcı, şunları söyledi: "Bugün, uzun bir hazırlık ve özveri sürecinin ardından Kutsal Mekatronik'in resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Sektördeki deneyimimiz ve uzman ekibimizle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Yüksek teknoloji ürünleri ve çözümlerimizle, müşterilerimizin iş süreçlerini daha verimli hale getirmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz."

Kutsal Mekatronik Kurucu Ortağı Ender Kaya konuşmasında: “Çorlu’da faaliyet gösteren firmamızda asma kat, yangın merdiveni, yangın hatları, buhar hatları ve her türlü çelik konstrüksiyon işleri yapılmaktadır. Amatör ruh, profesyonel anlayış parolası ile çıktığımız bu yolda iş ortaklarımıza güven veriyoruz. Hayırlara vesile olsun.”

Kutsal Mekatronik, müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde bir çığır açmayı amaçlıyor. Şirket, sürdürülebilirlik, inovasyon ve kalite standartlarına verdiği önemle dikkat çekiyor.

Kutsal Mekatronik San. ve Tic. Ltd. Şti. hakkında daha fazla bilgi için www.kutsalmekatronik.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER