© Manşet 59

ILIK VE ÖZSAN “22. EDİRNE TARIM, HAYVANCILIK, GIDA VE SANAYİ FUARI”NIN AÇILIŞINA KATILDI

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) bu yıl 22’ncisi düzenlenen “Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı”na katılarak açtığı stantta Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Ürünleri olan “Kırklareli Beyaz Peyniri” ile “Kırklareli Hardaliyesi”ni tanıttı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Üniversitesi işbirliğinde bu yıl 22’ncisi düzenlenen “Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı”nın 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 19.00’da düzenlenen açılış törenine katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından; Trakya Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesi’ndeki fuarın açılış kurdelesi Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve törene katılanlar tarafından kesildi.

Açılışın ardından Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindekiler fuar alanındaki stantları gezdiler. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından açılan stantta yer alan Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Ürünleri olan “Kırklareli Beyaz Peyniri” ile “Kırklareli Hardaliyesi”nin tadına bakan Vali Kırbıyık ve beraberindekilere bilgiler verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER