© Manşet 59

İKİ ODA BAŞKANINDAN BAŞKAN AKAY'A ZİYARET

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Ertekin Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Ocak ayında yapılan Genel kurullarda Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa As ve Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na ilk kez seçilen Murat Ertekin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

HER İKİ BAŞKANA BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy ve Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odaları Genel Kurullarında Üyelerin teveccühü ile Oda Başkanlıklarına seçilen Mustafa As ve Murat Ertekin ile Yönetim Kurullarını tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Akay, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As Başkanımızı ve Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Ertekin Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor, görev süreleri boyunca başarılar diliyorum. İnşallah her iki Başkanımız da başarılı ve şoför esnafının sorunlarını çözmeye yönelik başarılı çalışmalar yaparak, üyelerin teveccühünü boşa çıkartmazlar. Yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER