© Manşet 59

Gülfer ÜMİT “DERDİMİZ VATAN; AMACIMIZ HALKA HİZMET

28. Dönem TC Milletvekili aday adaylığını yapılan basın açıklaması ile ilan eden Aday Adayı Gülfer Ümit “Tekirdağ ve Ergene halkı birlik beraberlik içinde. Güçlü ve kuvvetli köklerimizle , ilkelerimizle sıkı sıkı ve dimdik duracağız. Bu yüce milletin bağımsızlık ateşini 7 düvel söndüremedi Ortadoğu projesi eş başkanı ve yanındakiler mi söndürecek.!!” dedi

DERDİMİZ VATAN; AMACIMIZ HALKA HİZMET

İçinde doğup büyüdüğüm yaşadığım şehrime ve ülkeme hizmet etmek için Milletvekili aday adayı oldum. Derdimiz Vatan; amacımız halka hizmet, ufkumuz Atatürk’ün izinde aklın ve bilimin ışığında liyakatla, vicdanla ve cesaretle  adaletle çalışmak; çok çalışmak. Vatanını sevmek halka en iyi hizmet etmekle olur. Ülkemiz için umutsuz durum yoktur. Şartları ve tercihleri değiştirerek umudu yeniden yeşertip büyüteceğiz.  

YENİDEN BİR  KEMAL’LE KURTARACAĞIZ.

Ülkece ağır bir demokrasi; ekonomik ; sosyal; siyasal ve hukuki yıkımın içinden geçiyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Yurttaş olma sorumluluğu ve ülkemizi aydınlığa kavuşturma Siyasi  iradesi bizde var kararlılık da halkımızda var. Milli mücadelenin ve milletçe uyanışın 100.yılında içinde bulunduğumuz ağır hasarlı ülkemizi; tıpkı ATATÜRK’ün  yaptığı gibi uçurumun kenarından 2.yüzyıla girerken yine yeniden bir  KEMAL’le kurtaracağız. Cumhurbaşkanı  adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun  liyakatla,Üstün devlet adamı vasfı  ve adaletle ülkeyi yöneteceğinden hiç kuşkumuz bulunmamaktadır.

20 YIL SONUNDA REFAHI UNUTTUK

20 yıl sonunda refahı unuttuk ifade özgürlüğünü unuttuk, demokrasiyi, adaleti unuttuk, gelen zamlardan sonra çoluk çocuğumuzla gezip eğlenmeyi unuttuk, endişe duymadan çarşı pazar gezmeyi  unuttuk, peyniri,eti unuttuk, faturalar yüzünden sıcacık evimizde oturmayı unuttuk, bayramlarda  torunlara bol bol harçlık vermeyi unuttuk .Üniversite okuyup mesleğini  yapabilen gençleri unuttuk, Doların Euro nun 2 -3 TL bandında olduğu günleri unuttuk. Ayrışmadan bölünmeden  yaşamayı  unuttuk. Ergene deresinde balık tutacaktık aradan yıllar geçti unuttuk.

TEKİRDAĞ BİZ YAPIYORUZ ONLAR YAPACAĞIZ DİYORLAR

Hükümet politikasını eleştirten Tekirdağ 28.dönem Milletvekili aday adayı Gülfer ÜMİT : CHP Tekirdağ  Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçe de okul yapıldığını ama hükümetin bir tek iğnesi olmadığını Ergene’de hastane yılan hikayesine döndüğünü , okulları sağlık ocakları, camii ve kamu kuruluşlarının CHP belediyeler tarafından bakım onarım olduğunu belirtti,

Ümit” Bunların yanında çok önemli şeyler öğrendik. Halkın vergilerinden toplanan paraların hazineye değil  Man adası gibi yurtdışına kaçırılmasını,  kayıp 418 milyar doları öğrendik. Cumhuriyetin kazanımı olan Şeker fabrikaları, Sümerbank, Etibank, seka , tüpraş,  çaykur gibi fabrikaların yabancılar dahil satılmasını öğrendik. Kızılay’ın yardım kuruluşu değil holding olduğunu öğrendik. Yapılan yardım paralarının Kızılay tarafından vakıflara aktarıldığını öğrendik.Ülkemiz buğday ambarı iken samanı dışarıdan ithaletmeyi öğrendik.Verimli Tarım arazilerini talan edip çevreye zararlı kuruluşların  kurulmasını öğrendik. Andımızın okullarda okutulmadığını, TC nin devlet kurumlarının başından kaldırıldığını öğrendik. Kadın cinayetlerinde katilin kravat taktı diye  iyi halden serbest kaldığını  öğrendik. 6 yaşındaki kız çocuğunun  ailesi  tarafından evlendirildiğini öğrendik. Kadına, çocuğa, sokak hayvanlarına taciz tecavüz vahşetini  gördük. Sınav sorularının çalındığını gördük. Somali’ye cami yapıp ihtiyaç bulunan bölgere  okul veya hastane yapmamayı öğrendik. Tıpkı Ergene Devlet hastanesinin yapılmaması gibi. Okullarımız yıkıldı yerine yenileri yapılmıyor. Tekirdağ B.şehir belediyesi  11 ilçeye 11 okul yaptı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz okul, cami, sağlık ocağı gibi devlete ait kurumların bakım ve onarımlarını yapmaktadırlar.

BİZLERİ ÇÜRÜMÜŞLÜĞE YOKSULLUĞA MAHKUM ETTİLER.

“Bizleri çürümüşlüğe yoksulluğa mahkum ettiler. Sırf iktidarlarını korumak için gençlerimizin çocuklarımızın geleceğini çaldılar. Bu seçimde halkımız  iyi ve kötü arasında tercih yapacaktır. Biliyorsunuz ki 6 lı masa ortak politikalarda buluştu. Etkin ve katılımcı bir yasama yani meclis olacak, istikrarlı, şeffaf ve hesap verebilir bir yürütme yani hükümet , bağımsız ve tarafsız bir yargı yeniden inşa edilecek. Kuvvetler ayrılığının tesis edildiği yani yasama yürütme ve yargının bağımsız olduğu  güçlü, özgürlükçü, demokratik, adil bir sistem için Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş yapılacaktır. İstanbul  özleşmesi  derhal yürürlüğe konulacaktır. “

CESARETLE ÇALIŞACAĞIM.

“Milletvekili olduğum takdirde; emin olunuz ki hırsızlık ve yolsuzlukla mücadelede cesaretle çalışacağım. Kadın ve İnsan haklarından taviz vermeyecek, Kadınların kılık kıyafeti üzerimizden siyaset yapılmasına asla izin vermeyeceğim. Kadınlar için Eşit haklar eşit yurttaşlık , fırsat eşitliği, can güvenliği için mücadele vereceğim.Kadın cinayetlerine dur diyeceğiz. Siyasi ahlak yasasının çıkmasını talep edeceğiz.Birlik ve beraberliğin sembolü Ergene’mizde Milletvekili aday adaylarımızla hep birlikteyiz. Tekirdağ ve Ergene halkı birlik beraberlik içinde. Güçlü ve kuvvetli köklerimizle , ilkelerimizle  sıkı sıkı  ve dimdik duracağız. Bu yüce milletin bağımsızlık ateşini 7 düvel söndüremedi   Ortadoğu projesi eş başkanı  ve yanındakiler mi söndürecek.!!”

Saygılarımla…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER