© Manşet 59

ERGENE SAMSUNLULAR DERNEĞİ’NDEN FİLİSTİNE DESTEK

Ergene Samsunlular Derneği Filistin’e destek amaçlı Kermes düzenledi.

Ergene Samsunlular Dernek Lokalinde gerçekleşen Filistin’e destek kermesine Ergene Kaymakamı Kadir DUMAN, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmet KARAÇOBAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Egene MHP İlçe Başkanı Menderes YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, ve birçok hayırsever vatandaş katılım sağladı.

Ergene Kaymakamı Kadir DUMAN “günlerdir Filistin halkı, Gazze halkı, masum sivil vatandaşlarımız bombalanıyor. Bebek çocuk demeden okul hastane demeden genç yaşlı ayırt etmeden üstüne füzeler yağıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ergene İlçemizde de sivil toplum kuruluşlarımız bu konudaki hassasiyetini gösteriyor. Bugünde Samsunlular Derneğimiz sağ olsunlar güzel bir kermes yaptılar. Bizleri de davet ettiler,  bizde bu davete icabet ettik. Hanımlarımız, beylerimiz çeşitli yemeklerle Filistinli kardeşlerimize bir nebzede olsa maddi yardımdan çok manevi olarak yanlarında olduğunu belirttiler. Herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ergene İlçesi olarak da nasıl Türkiye Cumhuriyeti Devleti Filistinli mazlumlar konusunda en gür sesi çıkardıysa Ergene İlçemizde de insanlarımız bu konuda vicdani olarak hassasiyetini göstermiştir. Samsunlular Dernek Başkanımıza ve tüm Samsunlulara tüm Ergene’li Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bu süreç bu savaş bu terör devletinin yaptığı biter ve barış hakim olur. Gazze’li insanlarımız rahatça gerek Mescidi aksaya rahatça gezer dolaşır. Cuma günlerinde bir engelleme olmadan Cuma namazlarını kılarlar.” ifadelerinde bulundu.

Samsunlular Dernek Başkanı Şükrü KIRIKÇI ise; Sayın Kaymakamımıza katılımından dolayı teşekkür ediyoruz. Öncelikle duyarlılık gösteren  sizlere ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Filistin’de zulüm altında yaşayan insanlara maddi manevi yanlarında olabilmek için belki bu kermesin çok büyük bir faydası olmayacak ama en azından yanlarında olduğumuzu belirtmek için böyle bir kermes düzenledik. Katılımlarından dolayı destek veren İş Adamlarımıza, Siyasilerimize, vatandaşarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER