© Manşet 59

ERGENE DE ÜÇ DERNEK BİRARADA AÇILDI

Ergene Ulaş Mahallesi’nde Ergene gücü Ulaş Spor, Ergene Erzurumlular Derneği ve Ergene Avcılar Derneği dernek yönetim binalarının açılışını gerçekleştirdiler.

Ergene Belediyesi Başkan Vekili Ali Cengiz YÜRÜK, AK Parti Başkan yardımcısı İsmet KARAÇOBAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergene MHP İlçe Başkanı Menderes YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergene DEVA Partisi İlçe Başkanı İsa KALAYCIOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir ve Ergene Belediyesi Meclis Üyesi ve Ergene Belediye Başkan A. Adayı  Halil İbrahim CEBECİ, CHP Ergene Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan A. Adayı Servet YILDIZ, STK Başkanları ve vatandaşlar katılım sağladılar.

Ergene Belediye Başkan Vekili Ali Cengiz YÜRÜK  “Burada üç derneğin; Ergene gücü Ulaş Spor, Ergene Erzurumlular Derneği ve Ergene Avcılar Derneği açılışını yapmak için bir araya geldik. Dernekçilik gönül işidir, hizmet işidir onun için bu yola baş koyan değerli kardeşlerimi, abilerimi emeklerinden dolayı kutluyorum. Bölgemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi. Dernek Başkanları katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini sundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER