© Manşet 59

ERGENE BELEDİYESİ EKİPLERİ CUMHURİYET MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ‘yeni dönemde Cumhuriyet mahallemize öncelik vereceğiz, buraya adeta kamp kurarak çalışmalarımızı bu bölgede yoğunlaştıracağız’ açıklamasının arından tüm hazırlıklarını yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ergene’nin her mahallesini bir diğerinden ayırmadan tüm projeleri tek tek hayata geçiren Ergene Belediyesi yaz dönemi ile birlikte hız verdiği çalışmalarını sürdürüyor.

Kilit parke taş tamiri çalışmaları kapsamında Velimeşe Mahallesi Albayrak Sokak, Alp Sokak ve Molla Sokak’ta çeşitli nedenler ve dış etkenler sebebiyle deforme olan kilit parke taşları tamir eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit parke taş döşeme çalışmalarına ise Cumhuriyet Mahallesi’nden startı verdi. Belediye ekipleri çalışmalarına aynı mahallede devam edecek.

Çok güzel bir Ergene için çalışmaya devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Cumhuriyet Mahallemize daha önce bu mahallemizdeki çalışmalara ağırlık vereceğimizi müjdelemiştik. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdiğimiz gibi bu sözümü de yerine getirmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışıyoruz. Ergene Belediyesi olarak sadece yol, kanal altyapı, kaldırım yapmakla kalmıyoruz. Belediyeciliğin temel gereksinimlerini yerine getirerek sosyal belediyecilik alanından örnek işlere öncü projelere imzamızı atıyoruz” dedi.

Başkan Yüksel Ergene genelinde eş zamanlı yürütülen çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER