© Manşet 59

ÇORLU’DA POLİSE SALDIRI: 2 YARALI

Çorlu ilçesinde GBT sorgulaması yapan emniyet güçlerinden kaçan zanlıların peşine düşen polislerden biri silahlı saldırı sonucu yaralandı. Bir polis de olaylara müdahale ederken elinden yaralandı.

Çorlu'da Kore olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi'nde GBT sorgulaması yapan polis ekiplerinden kaçan şahıs bir eve saklandı. Takviye ekiplerin gelmesi üzerine eve baskın düzenlendi. Bu sırada ekiplere ateş açılması sonucu polis memuru E.B. vurulurken, olaya müdahale esnasında da polis memuru M.S. elinden yaralandı. Yaralı polis memurları Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan polis memuru E.B. tedavisi için Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI            
Şüpheli şahsın yakalanması için bölgeye çok sayıda takviye güç sevk edildi. Olayın şüphelisi G.E. (16) saklandığı evde kıskıvrak yakalandı. Kendisine yardım ettiği belirlenen 2 kişi de gözaltına alındı.   

BAYRAMDA DA ÇERKEZKÖY’DE YAŞANMIŞTI

Bayramın 3. gününde de Çerkezköy ilçesinde çocuklara şeker dağıtan polis ekiplerine yönelik silahlı saldırı düzenlenmişti. Olayda yaralanan olmazken yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER