© Manşet 59

CEBECİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir ve Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Halil İbrahim CEBECİ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cebeci yayınladığı mesaj şöyle ”Milletimizin kendisini yok etmek isteyen güçlere karşı kazandığı 30 Ağustos Zaferinin 101. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Türk Milletinin nice fedakârlıklarla verdiği İstiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi; kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır.

Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. 26 Ağustos 1071'de kazanılan Malazgirt Zaferi Anadolu'nun kapılarını milletimize açtığı gibi Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran 30 Ağustos zaferi de Türk vatanı olmasını perçinlemiştir.

        Milletimiz, her aşaması eşsiz Vatanseverlik ve Kahramanlık destanlarıyla dolu olan Milli Mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bu uğurda canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” İfadesini kullandı

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER