© Manşet 59

Başkan Yıldırım’dan Zafer Bayramı Kutlaması

Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutluyorum.

MHP Ergene İlçe Başkanı Menderes Yıldırım 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım “30 Ağustos; tarihimize “Zaferler Ayı” olarak geçen Ağustos ayı içinde, müjdesi 26 Ağustos 1071’de ta Malazgirt’te verilen, işaret fişeği 26 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz’la atılan, bu topraklardaki bin yıllık varlığımızın perçinlendiği bir kahramanlık abidesidir.

Millet olarak bu müstesna zaferi en güzel şekilde yaşamayı ve yaşatmayı kendimize daima bir borç biliyoruz. Şartlar ne olursa olsun her Zafer Bayramı’nda istiklalimizi muhafaza etmenin onurunu ve sevincini yaşamaktayız.

Yüz yıl önce verilen Milli Mücadele’de milletçe gösterdiğimiz azim ve kararlılık hala tazedir. O günlerde hangi ruh ve inançla bu zaferleri elde ettiysek, bugün de aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Millet olma bilinciyle istikbalimize ve istiklalimize sahip çıkıyoruz.

Milletimizin kazandığı her zafer, inşallah hakkın, adaletin, sulhun ve mazlumların zafer bayramı olacaktır.

İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli İrade’yi temsilen muzaffer ordumuza “TBMM Ordusu” diye ismini veren Türkiye Büyük Millet Meclisimizin aziz mebuslarını, kahraman ordumuzda çarpışan tüm askerlerimizi, cephe gerisinde mermi taşıyan fedakâr kadınlarımızı, ninelerimizi, istiklalinden hiçbir zaman vazgeçmeyen ve bu uğurda seve seve şahadete yürüyen tüm ecdadımızı bu vesileyle bir kere daha rahmetle ve minnetle anıyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER