© Manşet 59

AK PARTİ NEDEN İSİMLERİ AÇIKLAMIYOR?

Ak Parti Süleymanpaşa, Çorlu ve diğer ilçe teşkilatları meclis üyesi aday listelerini açıklarken, Ergene ilçesinde listeler bir sır gibi saklanıyor.

Diğer partiler Meclis üyesi aday listelerini basın ile paylaşırken Ak Parti Ergene İlçe Başkanı HASAN ŞEN, isimleri basın ile paylaşmak yerine itiraz süresi bittikten sonra açıklanacağını söyledi.

Şeffaf Olunmuyor

Ak Parti Ergene İlçe Başkanlığının yaptığı bu hareket, vatandaşlar arasında tepkilere neden olurken; vatandaşlar, bir belediye başkanı adayı, mensubu olduğu Parti ile birlikte bir şeyler gizliyorsa bu demek oluyor ki Belediye başkanı olduğu zaman belediyeyi şeffaf bir şekilde yürütmeyecek. Aylar öncesi meclis üyesi listelerinin 20 Şubat tarihinde verileceği belliyken, listesini açıklamayan bir belediye başkanı nasıl olacak da belediyeyi yönetecek? Ak Parti listeyi açıklamayarak, son gün YSK ile işbirliği içinde listelerde oynama mı yapacak? Yapsa da yapmasa da listeyi açıklamadığı için biz bilemeyeceğiz.

İlçe başkanı, diğer parti adaylarından korktuğu için mi gizleme ihtiyacı duyuyor, yoksa listelerin açıklandığı zaman birliği sağlamayacağı için mi?

Bizler, AK Parti İlçe Başkanlığının yapmış olduğu bu hareketi kınıyor ve bir an önce bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER